Rezumat Jurnalul unui pusti Vol.2: Rodrick e cel mai tare - Jeff Kinney

Cel de-al doilea volum al seriei care i-a cucerit pe pustii din toată lumea revine cu și mai multe aventuri, poante și desene, garantând că nici cei mai reticenți cititori nu-l vor lăsa din mână.
Citește tot rezumatul cărții Jurnalul unui pusti Vol.2: Rodrick e cel mai tare... Rodrick e cel mai tare duce mai departe aventurile lui Greg și ale fratelui său Rodrick. Proaspăt întors din vacanța de vară, îndrăgitul personaj Greg ascunde un secret a cărui dezvăluire i-ar pune în pericol reputația în rândurile colegilor și, mai ales, colegelor de școală. Singurul care cunoaște acest secret este fratele său, liderul formației Skutek Plyn, care nu scapă nici o ocazie pentru a-l șantaja. Fiecare pagină este, după cum ne-a obișnuit deja primul volum, plin de poante și de situații amuzante, pe care însă umorul și inteligența lui Greg le rezolvă fără doar și poate. La sfârșitul acestui roman în benzi desenate nu veți afla doar cine a fost marele câștigător al Concursului de Talente de la școala unde învața Greg și de ce Rodrick e cel mai tare, ci și multe alte trucuri care transformă viața de elev într-o aventură cât se poate de palpitanță.   Descoperă fenomenul Diary of a Wimpy Kid (Jurnalul unui puști), probabil cea mai de succes serie de cărți pentru copii din istorie dupaHarry Potter: peste 35 de milioane de exemplare vândute în toată lumea, tradusă în aproape 40 de limbi.   Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnalul unui pusti Vol.2: Rodrick e cel mai tare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnalul unui pusti Vol.2: Rodrick e cel mai tare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnalul unui pusti Vol.2: Rodrick e cel mai tare scrisă de Jeff Kinney. Jurnalul unui pusti Vol.2: Rodrick e cel mai tare a apărut în anul 2010. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2010 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnalul unui pusti Vol.2: Rodrick e cel mai tare este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Jurnalul unui pusti Vol.2: Rodrick e cel mai tare face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 226 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnalul unui pusti Vol.2: Rodrick e cel mai tare și, de asemenea, sperăm că autorul Jeff Kinney, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde