Rezumat Jurnalul meu - Jeff Kinney

Jurnalul meu. Jurnalul unui puști Acum poți fi chiar tu autorul unui bestseller! În primul rând, să ne lămurim: acesta este un JURNAL, nu un jurnal intim.   Jurnalul unui puști îți dă ocazia să fii autor, ilustrator și personaj principal.
Citește tot rezumatul cărții Jurnalul meu... Cu o mulțime de pagini interactive, dar și cu suficient spațiu în care să scrii povestea vieții tale, această carte este tot ce-ți trebuie pentru a crea propria capodoperă. Dar, după ce termini, ai grijă s-o pui într-un loc sigur. Pentru că, atunci când vei fi bogat și faimos, chestia asta o să valoreze o avere.   A fermecat chiar și pe copiii care nu se omoară cu cititul. - USA Today Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnalul meu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnalul meu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnalul meu scrisă de Jeff Kinney. Jurnalul meu a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnalul meu este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Jurnalul meu face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 186 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnalul meu și, de asemenea, sperăm că autorul Jeff Kinney, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde