Rezumat Jurnalul unui pusti Vol.3: Ultima picatura - Jeff Kinney

Ultima picătură este volumul al lII-lea din seria Jurnalul unui puști. Ediția a III-a Cel de-al treilea volum al seriei care i-a cucerit pe pustii din toată lumea revine cu și mai multe aventuri, poante și desene, garantând că nici cei mai reticenți cititori nu-l vor lăsa din mână.
Citește tot rezumatul cărții Jurnalul unui pusti Vol.3: Ultima picatura...   Să fim cinstiți: Greg Heffley nu se va schimba niciodată. Însă cineva ar trebui să-i explice asta tatălui lui Greg. Vedeți voi, Frank Heffley vrea ca fiul lui să fie un dur și tocmai de aceea îl înrolează în echipe de sport și în alte activități „bărbătești“. Desigur, Greg poate să se sustragă cu ușurință acestor eforturi. Dar când tatăl său îl amenință cu înscrierea la academia militară, Greg își dă seama că trebuie să se pună pe treabă sau... pe armată. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnalul unui pusti Vol.3: Ultima picatura?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnalul unui pusti Vol.3: Ultima picatura și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnalul unui pusti Vol.3: Ultima picatura scrisă de Jeff Kinney. Jurnalul unui pusti Vol.3: Ultima picatura a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnalul unui pusti Vol.3: Ultima picatura este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Jurnalul unui pusti Vol.3: Ultima picatura face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 226 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnalul unui pusti Vol.3: Ultima picatura și, de asemenea, sperăm că autorul Jeff Kinney, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde