Rezumat Taine si povesti la feminin - Maria Cristiana Tudose

Mă gândesc la cât suntem de complexe, câte femei stau ascunse într-o singură femeie. Despre ele vreau să vorbesc. Despre femeile care pot inspira alte femei. Despre tine, despre mine, despre noi. Zece povesti ce au drept personaje principale zece femei puternice, deși imperfecte, dar de la care sper că fiecare dintre voi poate învăța ceva.
Citește tot rezumatul cărții Taine si povesti la feminin... - Măria Cristiana Tudose   Când vrei să înțelegi o femeie, privește-o în ochi: acolo vei afla toate tainele ei.   Maria Cristiana Tudose este o tânără autoare născută la Ploiești. A început să scrie din dorința de a-și vindeca sufletul, ocupație ce a devenit pasiune și remediu. După șase ani, pagina sa Eu sunt femeie a reușit să ajungă la inimile a sute de mii de femei din întreaga lume. Prima ei carte Eu sunt femeie a devenit bestseller în România și Republica Moldova cu peste 40.000 de exemplare vândute. Este licențiată în Științe Politice la Istituto Cesare Alfieri din Florența. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Taine si povesti la feminin?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Taine si povesti la feminin și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Taine si povesti la feminin scrisă de Maria Cristiana Tudose. Taine si povesti la feminin a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Taine si povesti la feminin este editura BESTSELLER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BESTSELLER aici. Cartea Taine si povesti la feminin face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 294 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Taine si povesti la feminin și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Cristiana Tudose, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde