Rezumat Razboiul nu are chip de femeie - Svetlana Aleksievici

PREMIUL NOBEL PENTRU LITERATURĂ Al Doilea Război Mondial nu va ajunge niciodată să-și dezvăluie întreaga grozăvie.  În spatele faptelor de arme, al atrocităților și al crimelor monstruoase comise împotriva civililor se ascunde o altă realitate.
Citește tot rezumatul cărții Razboiul nu are chip de femeie... Aceea a miilor de femei sovietice trimise pe front împotriva inamicului nazist.    Svetlana Aleksievici și-a dedicat șapte ani din viața colectării mărturiilor unor femei care, multe dintre ele, la momentul acela erau abia ieșite din copilărie. După primele sentimente de euforie, asistăm la o schimbare radicală de ton, pe măsură ce ajungem la încercarea fatală a luptei, însoțită de partea sa de întrebări și de suferință. Abandonând tăcerea în care și-au găsit refugiul, aceste femei îndrăznesc, în sfârșit, să prezinte războiul așa cum l-au trăit.    Svetlana Aleksievici este unul dintre cei mai valoroși scriitori ai vremurilor noastre. Proza ei nu este feminină, ci aspră precum războiul [...], dar, prin expresivitatea ei, devine artistică, palpabilă, profund emoționanta. - Vladimir Voinovici  Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Razboiul nu are chip de femeie?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Razboiul nu are chip de femeie și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Razboiul nu are chip de femeie scrisă de Svetlana Aleksievici. Razboiul nu are chip de femeie a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Razboiul nu are chip de femeie este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Razboiul nu are chip de femeie face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 448 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Razboiul nu are chip de femeie și, de asemenea, sperăm că autorul Svetlana Aleksievici, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII RAZBOIUL NU ARE CHIP DE FEMEIE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde