Rezumat Furiile inimii - John Boyne - John Boyne

ISTORIA IRLANDEI DIN 1940 ȘI PÂNĂ ÎN PREZENT, VĂZUTĂ PRIN OCHII UNUI OM OBIȘNUIT Cyril Avery nu este un adevărat Avery, sau cel puțin asta obișnuiesc să-i spună părinții săi adoptivi. Și nici nu va fi vreodată.
Citește tot rezumatul cărții Furiile inimii - John Boyne... Născut înafara căsătoriei de o tânără repudiată de comunitatea de țărani irlandezi din care făcea parte și adoptat de un cuplu excentric din Dublin, prin mijlocirea unei călugărițe, Cyril duce o existență în derivă, a cărui singură relație semnificativă este prietenia sinceră cu mult mai mondenul și iresponsabilul Julian. Trăind la voia întâmplării și a coincidențelor, își va petrece întreaga viață încercând să se cunoască pe sine și să-și înțeleagă originile, pentru a avea o identitate asumată, o casă, o țară și poate ceva mai mult. Furiile inimii este un roman ce te face să râzi și să plângi în același timp, amintindu-ne de capacitatea de revigorare a spiritului uman. DESPRE AUTOR: JOHN BOYNE este un scriitor irlandez contemporan, născut la Dublin pe 30 aprilie 1971. A scris până în prezent peste zece romane pentru adulți și cinci pentru copii și s-a bucurat de traducerea cărților sale în peste 50 de limbi. A obținut doctoratul la Universitatea East din Anglia. Cartea sa Băiatul cu pijamale în dungi s-a vândut în întreaga lume în peste 2,5 milioane de exemplare și a fost ecranizată în 2008 de compania Miramax. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Furiile inimii - John Boyne?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Furiile inimii - John Boyne și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Furiile inimii - John Boyne scrisă de John Boyne. Furiile inimii - John Boyne a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Furiile inimii - John Boyne este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Furiile inimii - John Boyne face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 672 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Furiile inimii - John Boyne și, de asemenea, sperăm că autorul John Boyne, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FURIILE INIMII - JOHN BOYNE PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde