Rezumat Furiile inimii - John Boyne

ISTORIA IRLANDEI DIN 1940 ȘI PÂNĂ ÎN PREZENT, VĂZUTĂ PRIN OCHII UNUI OM OBIȘNUIT Cyril Avery nu este un adevărat Avery, sau cel puțin asta obișnuiesc să-i spună părinții săi adoptivi. Și nici nu va fi vreodată.
Citește tot rezumatul cărții Furiile inimii... Născut înafara căsătoriei de o tânără repudiată de comunitatea de țărani irlandezi din care făcea parte și adoptat de un cuplu excentric din Dublin, prin mijlocirea unei călugărițe, Cyril duce o existență în derivă, a cărui singură relație semnificativă este prietenia sinceră cu mult mai mondenul și iresponsabilul Julian. Trăind la voia întâmplării și a coincidențelor, își va petrece întreaga viață încercând să se cunoască pe sine și să-și înțeleagă originile, pentru a avea o identitate asumată, o casă, o țară și poate ceva mai mult. Furiile inimii este un roman ce te face să râzi și să plângi în același timp, amintindu-ne de capacitatea de revigorare a spiritului uman. DESPRE AUTOR: JOHN BOYNE este un scriitor irlandez contemporan, născut la Dublin pe 30 aprilie 1971. A scris până în prezent peste zece romane pentru adulți și cinci pentru copii și s-a bucurat de traducerea cărților sale în peste 50 de limbi. A obținut doctoratul la Universitatea East din Anglia. Cartea sa Băiatul cu pijamale în dungi s-a vândut în întreaga lume în peste 2,5 milioane de exemplare și a fost ecranizată în 2008 de compania Miramax. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Furiile inimii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Furiile inimii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Furiile inimii scrisă de John Boyne. Furiile inimii a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Furiile inimii este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Furiile inimii face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 672 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Furiile inimii și, de asemenea, sperăm că autorul John Boyne, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII FURIILE INIMII PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie "Furiile inimii" de John Boyne
Recenzie "Furiile inimii" de John Boyne
publicată la 2021-12-01 21:40:19
recenzie scrisă de Angela
0 secunde