Rezumat Intamplari amuzante cu pasari de oras - Ligia Cristina Florea


Citește tot rezumatul cărții Intamplari amuzante cu pasari de oras... ntâmplări amuzante cu păsări de oraș. Povestiri pentru cei mici și cei mari, iubitori de animale sau simpli păsărari Cuprins: Capitolul I - Gâlceava între vecini! Capitolul II - Fuga lui Kakadu Capitolul III - Misiunea secretă a porumbelului Anton Capitolul IV - Puiul de graur și puiul de cuc Capitolul V - Înțeleptul domn Bufnițoi Capitolul VI - Cine-i hoțul? Capitolul VII - Să ajutăm un prieten! Capitolul VIII- Împreună, din nou! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Intamplari amuzante cu pasari de oras?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Intamplari amuzante cu pasari de oras și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Intamplari amuzante cu pasari de oras scrisă de Ligia Cristina Florea. Intamplari amuzante cu pasari de oras a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Intamplari amuzante cu pasari de oras este editura ANDREAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura ANDREAS aici. Cartea Intamplari amuzante cu pasari de oras face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Intamplari amuzante cu pasari de oras și, de asemenea, sperăm că autorul Ligia Cristina Florea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INTAMPLARI AMUZANTE CU PASARI DE ORAS PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde