Rezumat Romania pitoreasca Ed.2016 - Alexandru Vlahuta

    Autori precum Gh. Asachi, Ion Heliade-Rădulescu, Grigore Alexandrescu, Vasile Alecsandri, Costache Negruzzi, Nicolae Bălcescu, Alexandru Odobescu sau B.P. Hasdeu sunt repere de lectură pe care colecția de „Literatură română romantică" le repune în circulația valorilor culturale.        Totuși, ce-l mobilizează pe avocatul pasionat de pedagogie și poezie să descindă într-un alt gen literar, pentru că, în ordine istorică, România pitorească este întâia tentativă reușită (postromantică) de construcție prozastică bazată pe o călătorie națională.
Citește tot rezumatul cărții Romania pitoreasca Ed.2016... Autorul are propria lectură a imaginilor, o lectură meditativă, cu accente de basm. Conturul istoric al locurilor și al oamenilor, incursiunile în trecutul încercat de tensiuni războinice pentru independență ori alte cauze cu miza națională. Mirarea este de resortul elogiului: „Câte-a mai văzut, Doamne, și câte mai știe Dunărea asta a noastră!" (Lucian Pricop) Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Romania pitoreasca Ed.2016?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Romania pitoreasca Ed.2016 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Romania pitoreasca Ed.2016 scrisă de Alexandru Vlahuta. Romania pitoreasca Ed.2016 a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Romania pitoreasca Ed.2016 este editura CARTEX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEX aici. Cartea Romania pitoreasca Ed.2016 face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 159 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Romania pitoreasca Ed.2016 și, de asemenea, sperăm că autorul Alexandru Vlahuta, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ROMANIA PITOREASCA ED.2016 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde