Rezumat Doua bolduri si un ac - Vanda Stoichita

Volumul de față reprezintă o invitație la visare și căutarea de sine, prin analogie și comparație. O serie de scurte povestiri, aparent fără nicio legătură, au rolul de a sublinia tendințele și conflictul interior pe care îl întâmpină fiecare dintre noi în diferite momente ale vieții sale.
Citește tot rezumatul cărții Doua bolduri si un ac... Două bolduri și un ac, de Vândă Stoichiță, este o carte care își propune să se strecoare în tumultul vieții cititorului  pentru a-l purta, într-o scurtă pauză de cafea, în altă dimensiune. A detensiona, chestiona și oferi o nouă perspectivă asupra sinelui.   Despre autor Vanda Stoichiță este de profesie psiholog clinician și este pasionată de muzică și literatură. Lucrează de mai bine de 15 de ani în domeniul psihologiei. Conduce propriul cabinet psihologic, fiind fascinată de natura umană și dialogul interior. Fragment din cartea "Două bolduri și un ac" de Vândă Stoichiță "Aerul umed mustește de mirosul de frică și pulbere.   Îngrijorătoare, domnule caapitan, îngrijorătoare.   Căpitanul iese din cort, pe frunte și pe tunica îi șiroiesc pâraie de apă de ploaie. Nu pare să fie deranjat, nu pare să-i pese, de fapt nu pare să-i pese de nimic, nici de ploaie, nici de soldatul tremurând, ud până la oase, plin de noroi pe față și pe uniformă. Asta-i frontul îmi spun și trec mai departe.   În grajduri e cald, caii sunt bine îngrijiți și au nutret din belșug.   Zapciul intră pe ușile grajdului și dă cu ochii de grăjdar, rânjește mulțumit și îl întreabă "Sunt bine hrăniți?" "Da." Răspunde acesta. Da mulțumit din cap și iese, nu înainte de a inspecta frumoasele creaturi dintr-o privire.   În ziva următoare aveau drum lung de făcut și aveau să-și plătească hrana primită cu multă râvnă. Niște animale superbe își spuse zapciul în gând în timp ce se îndrepta spre conac." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Doua bolduri si un ac?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Doua bolduri si un ac și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Doua bolduri si un ac scrisă de Vanda Stoichita. Doua bolduri si un ac a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Doua bolduri si un ac este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Doua bolduri si un ac face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 80 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Doua bolduri si un ac și, de asemenea, sperăm că autorul Vanda Stoichita, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde