Rezumat Matusa Julia si condeierul - Mario Vargas Llosa

• Autor distins cu Premiul Nobel pentru literatură Mătuși care vor ficțiune, dar nu citesc literatură. Condeieri care nu scriu cărți, dar produc ficțiune în cantități uriașe. Iată o lume de mătuși și de condeieri, aparent într-un echilibru între cerere și oferta.
Citește tot rezumatul cărții Matusa Julia si condeierul... Înainte de apariția televiziunii în Peru, teatrul radiofonic — urmașul romanului-foileton din gazetele secolului al XIX-lea — asigură bunul mers al acelei lumi. La Radio Panamericană, un tânăr redactor de știri temperează gustul pentru catastrofe al colaboratorului său și se îndrăgostește de o mătușă prin alianță, Julia. El are18 ani, e student la drept și scrie scenarii care ajung la coș. Ea are 32 de ani, e boliviană și proaspăt divorțată. Pe măsură ce avalanșa radionovelelor scapă de sub controlul fanaticului condeier, viața tânărului Mario și cea a mătușii sale Julia scăpă de sub controlul familiei. Vargas Llosa transferă elemente autobiografice ale relației cu propria sa mătușă, Julia Urquidi Illanes, într-un roman savuros și năvalnic, lipsit de prejudecăți. Traducere de Coman Lupu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matusa Julia si condeierul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matusa Julia si condeierul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matusa Julia si condeierul scrisă de Mario Vargas Llosa. Matusa Julia si condeierul a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Matusa Julia si condeierul este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Matusa Julia si condeierul face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 337 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matusa Julia si condeierul și, de asemenea, sperăm că autorul Mario Vargas Llosa, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MATUSA JULIA SI CONDEIERUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde