Rezumat Noaptea magica - Gabriela Georgeta Termure

Cartea Noaptea magică se adresează copiilor de orice vârstă, fiind un adevărat balansoar în cetatea timpului. Odată urcat în el, autoarea, Gabriela Georgeta Țermure, promite o frumoasă și nesfârșită călătorie în timp.
Citește tot rezumatul cărții Noaptea magica... Personajele cărții Noaptea magică sunt pline de farmec și energie, reușind să-și facă cititorii prieteni. Fiecare poveste este un popas  pe care aceștia nu-l vor uita. Cartea Noaptea magică a autoarei Gabriela Georgeta Țermure oferă cea mai interesantă aventură a copilăriei. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Noaptea magica?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Noaptea magica și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Noaptea magica scrisă de Gabriela Georgeta Termure. Noaptea magica a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Noaptea magica este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Noaptea magica face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 82 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Noaptea magica și, de asemenea, sperăm că autorul Gabriela Georgeta Termure, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde