Rezumat Inima Yoga - Osho

Cartea continuă comentariile asupra sutra-elor lui Patanjali, începute în Calea Yoga. Esența și origini. Definește starea de samadhi, prezintă diferențele dintre dorință și necesitate, arată care sunt beneficiile meditației asupra sunetului interior AUM și cum trebuie cultivate anumite atitudini, precum bunăvoința, compasiunea și bucuria, și evitate lâncezeală, îndoială, nepăsarea și inconsecvență, pentru ca mintea aspirantului să devină pură și împăcată.
Citește tot rezumatul cărții Inima Yoga... Inima Yoga face parte din seria de 10 volume intitulată Yoga: Știința Sufletului, din care editura noastră a mai publicat volumele Calea Yoga, Misterul de dincolo de minte, Alchimia Yoga și Calea spre eliberare. Titlul în engleză: Heart of Yoga Patanjali spune, „Când cineva este fericit, fiți și voi fericiți, fiți prietenoși.” Atunci și voi deschideți o poartă către fericire. Într-un mod subtil, dacă puteți să vă simțiți prietenoși cu cineva care este fericit, începeți imediat să-i împărtășiți fericirea; devine și a voastră instantaneu! Fericirea nu este un „lucru”, nu este materială, nu este ceva de care să vă puteți agăța. O puteți împărtăși. Când o floare înflorește, puteți să luați parte la înflorirea ei; când o pasăre cântă, puteți să luați parte la cântecul ei; când cineva este fericit, puteți să luați parte la fericirea lui. Iar frumusețea e că nu depinde de persoana respectivă să o împărtășească, ci de voi să participați. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Inima Yoga?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Inima Yoga și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Inima Yoga scrisă de Osho. Inima Yoga a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Inima Yoga este editura MIX - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MIX aici. Cartea Inima Yoga face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 330 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Inima Yoga și, de asemenea, sperăm că autorul Osho, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII INIMA YOGA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde