Rezumat A doua sansa - Kristin Hannah

   „Sunt îndrăgostit de altă femeie.” Prin aceste cuvinte simple, Blake Colwater a pus capăt unei căsnicii de două decenii. De pe o zi pe alta, și-a părăsit domiciliul conjugal și s-a mutat la noua lui iubită, deschizând procedura de divorț.  Annie, soția lui, este distrusă; a fost trădată tocmai ea, care a sacrificat totul pentru fericirea familiei.
Citește tot rezumatul cărții A doua sansa... În lipsa lui Natalie, fiica lor de șaptesprezece ani plecată la studii în străinătate, se simte cu totul abandonată, fără nici uh reper stabil în nouă viață. În pragul depresiei, Annie se refugiază la tatăl ei, în Mystic, orășelul în care a copilărit, unde spera să poată găsi un nou început. Acolo îl întâlnește pe Nick Delacroix, prima ei dragoste, care, la rândul lui, se află la o răscruce a sorții - rămas văduv de curând, se simte incapabil să se apropie de fiica lui profund marcată emoțional. Împreună, Annie și Nick încearcă să dea un nou sens propriilor vieți. Timpul însă nu iartă; la împlinirea a patruzeci de ani, Annie ezită: oare mai are dreptul la fericire?     Fragment din romanul "A doua șansă" de Kristin Hannah:     ”- Încă ești Annie a mea.     - Nu. Sunt Annie a mea.     - Întoarce-te la mine, Annie. Te rog. Mai dă-ne o șansă. Nu poți să arunci totul...     - Să nu îndrăznești să spui asta. Eu n-am aruncat nimic. Tu ai făcut-o, tu și egoismul tău și minciunile tale și femeile cu care umblai. Iar acum ți-ai dat seama că micuța de Suzannah vrea să-ți fie amantă, nu pres și soție și mama, și te-ai întors la mine cu coada între picioare. Crezi că încă mai sunt femeia care să-ți accepte orice cu un zâmbet și să-ți ofere un loc sigur unde n-ai nici o responsabilitate și toate lucrurile se întâmplă cum vrei tu.     Blake rămase fără cuvinte. Nu se așteptase la o asemenea vehementă sau un asemenea limbaj.     - Annie...     - Țin la altcineva.     Blake rămase cu gura căscată.     - Un bărbat?     - Da, Blake. Un bărbat.     Se întoarse la locul lui și luă o înghițitură mare de cafea caldă, încercând să treacă peste șocul revelației. „Un bărbat? Annie cu un alt bărbat?"     Bărbatul cu păr cărunt și ochii triști și albaștri.     De ce nu se gândise niciodată la asta în toate lunile cât fuseseră despărțiți? Dintotdeauna și-o imaginase că Annie cea liniștită, serioasă, care are grijă de toată lumea, râde, zâmbește și își încearcă talentul la cine știe ce hobby ciudat. O vedea cosând sau decorând sau făcând tablouri din ace cu gămălie. La naiba - crezuse că îi era dor de el, că era de neconsolat. O privi întrebător:     - Te-ai... te-ai culcat cu el?     - Of, pentru numele lui Dumnezeu, Blake!     Deci se culcase cu el. Annie - Annie a lui, soția lui - se culcase cu un alt bărbat. Blake simți o furie bestială, oarbă, cum nu mai simțise niciodată. Voia să-și dea capul pe spate și să urle, dar rămase absolut nemișcat, cu pumnii strânși dureros sub masă. Lucrurile erau foarte, foarte diferite acum. Trebuia să fie extrem de precaut.” Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi A doua sansa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând A doua sansa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie A doua sansa scrisă de Kristin Hannah. A doua sansa a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea A doua sansa este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea A doua sansa face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 336 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând A doua sansa și, de asemenea, sperăm că autorul Kristin Hannah, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII A DOUA SANSA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde