Rezumat Doctor Sleep - Stephen King

Continuarea romanului-cult Shining   Ecranizat de Warner Bros. Pictures   Bântuit de stafiile din Hotelul Overlook, unde a petrecut un an de coșmar în copilărie, Dan Torrance se chinuie de decenii întregi să scape de moștenirea tatălui său: o viață dominată de disperare, alcoolism și violență.
Citește tot rezumatul cărții Doctor Sleep... Stabilit în New Hampshire, el se angajează la un cămin de bătrâni, unde „strălucirea“ îl ajută să-i îndrume pe rezidenți cât mai lin spre ultimul drum. Dar, când o întâlnește pe Abra Stone, a cărei „strălucire“ e cea mai puternică dintre toate, demonii lui Dan revin la viață ca să îl ajute să se lupte pentru sufletul și supraviețuirea feței. Urmează o confruntare dramatică între forțele răului și ale binelui, cu tensiunile caracteristice lumilor create de maestrul Stephen King.   Dacă la suprafață povestea supranaturală e o aventură extrem de incitantă, plină de răsturnări de situații, profunzimea romanului este dată, de fapt, de revelația că răutatea brută nu vine de la demoni. - The Guardian Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Doctor Sleep?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Doctor Sleep și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Doctor Sleep scrisă de Stephen King. Doctor Sleep a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Doctor Sleep este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Doctor Sleep face parte din categoria Carti horror. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 608 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Doctor Sleep și, de asemenea, sperăm că autorul Stephen King, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DOCTOR SLEEP PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde