Rezumat eBook Soldatii. Poveste din Ferentari - Adrian Schiop

Ca să-și facă viața mai ușoară, un jurnalist cu năravuri homosexuale se lăsă de presă și de femei și se înscrie la un doctorat despre manele. Ca să se documenteze, se mută în cel mai sărac cartier din București, Ferentari, un loc unde șmecheria face legea, iar manelele se aud de peste tot.
Citește tot rezumatul cărții eBook Soldatii. Poveste din Ferentari... Aici, se trezește într-o comunitate închisă, dură, în care fraierii că el nu prea au ce cauta. Tot aici îl întâlnește pe Alberto, un fost pușcăriaș, care provine dintr-o cunoscută familie de interlopi. O poveste de cartier pe ritmuri de manele, cu gâști, drogați și ramificații mafiote.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi eBook Soldatii. Poveste din Ferentari?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând eBook Soldatii. Poveste din Ferentari și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie eBook Soldatii. Poveste din Ferentari scrisă de Adrian Schiop. eBook Soldatii. Poveste din Ferentari a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea eBook Soldatii. Poveste din Ferentari este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea eBook Soldatii. Poveste din Ferentari face parte din categoria General. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând eBook Soldatii. Poveste din Ferentari și, de asemenea, sperăm că autorul Adrian Schiop, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII EBOOK SOLDATII. POVESTE DIN FERENTARI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde