Rezumat Tehnica si maiestria dirijorala - Ancuta Simona Sandu

Dirijatul este o artă, o știință, un estetic care funcționează după principii,reguli și procedee, fiind o activitate de comunicare interumană. Studiul oricărui interpret, cântăreț sau instrumentist începe cu stabilirea poziției corecte a celui care cântă.
Citește tot rezumatul cărții Tehnica si maiestria dirijorala... Cartea de față cuprinde : - părțile componente ale aparatului dirijoral - pozițiile fundamentale ale corpului omenesc folosite în dirijat - mișcările corporale folosite în dirijat - limbajul gestual dirijoral Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Tehnica si maiestria dirijorala?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Tehnica si maiestria dirijorala și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Tehnica si maiestria dirijorala scrisă de Ancuta Simona Sandu. Tehnica si maiestria dirijorala a apărut în anul 2013. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2013 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Tehnica si maiestria dirijorala este editura UNIVERSITARIA CRAIOVA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSITARIA CRAIOVA aici. Cartea Tehnica si maiestria dirijorala face parte din categoria Desen Muzica Film Teatru. Este o carte ușor de citit, are doar 136 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Tehnica si maiestria dirijorala și, de asemenea, sperăm că autorul Ancuta Simona Sandu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde