Rezumat Desprinderea. Etapa Constientizarii - Amratra

Cartea de față intitulată – Desprinderea- Etapa Conștientizării – este a treia parte din ciclul Etapa Conștientizării. Volumul este structurat ca o incursiune ce trebuie parcursă etapizat, pas cu pas, pentru cuprinderea întregului proces de conștientizare, necesar perioadei viitoare.
Citește tot rezumatul cărții Desprinderea. Etapa Constientizarii... Procesul de conștientizare reprezintă întoarcerea spre ceea ce ai fost de fapt, ceea ce reprezinți. A conștientiza ceea ce ești se supune unui proces complicat de analiza introspectivă, a ta față de tine însuți, cel aflat în experiența temporară pe Pământ care vrei să cunoști mai multe despre rostul tău. Pentru aceasta, e nevoie să capeți capabilitatea de înțelegere a lucrurilor în ambele sensuri, atât ca om obișnuit, cât și ca ființă superioară care trăiește această experiență. Fragment din cartea "Desprinderea. Etapa Conștientizării" de Amrătră "3. Învățămintele   Învățămintele constau în concluziile pe care ar fi fost necesar - la nivel de umanitate - să le trageți, după atâtea mii de ani plini de evenimente nefaste parcurse de-a lungul istoriei zbuciumate a planetei. Ar fi trebuit să realizați ca războaiele, ura, dezbinarea, totalitarismul, capitalismul exagerat și comunismul prost înțeles nu va ridica spre culmi, ci doar va îndreaptă către sisteme sociale și politice care nu va avantajează. Sisteme care par generoase în ideologii, uneori înălțătoare, dar se dovedesc defectuoase la transpunerea în practică. Ar fi trebuit să pricepeți până acum, că niciuna din formele experimentate nu v-au adus marea împlinire și nici măcar nu funcționează satisfăcător, implementate în societate.  Pentru a vă organiza într-un mod elevat, examinați mai adânc societatea și modificați-vă viziunea asupra lumii și asupra a ceea ce sunteți de fapt. Nu pot fi organizați optim milioane de oameni grupați pe zone, țări, state, limbi, obiceiuri, câtă vreme nici voi nu știți cine sunteți, de fapt.  Porniți de la ideea simplă că sunteți ființe divine având grade diferite de evoluție, venite pentru o experiență temporară, cu rolul de a contribui la binele celorlalți. Privind așa, veți reuși să vă înțelegeți și să vă organizați între voi.  Plecați de la ideea că tot ceea ce faceți, să faceți cu dragoste, sinceritate și înspre bunul mers al lucrurilor. Contribuiți individual, fiecare cum poate în sprijinul celor din jur, și veți constata că, privind de sus în jos, nu este dificilă crearea unor sistemelor de conducere care să genereze înțelegerea și sprijinul colateral, astfel încât contribuția pentru binele tuturor și menținerea echilibrului planetei, să devină posibilă.  Plecați de la ideea că fiecare și oricine, oriunde s-ar tfla, este o ființă divină aflată la școlarizare pe planetă, cu dreptul de a-și trăi viața pentru a se îmbogăți ca spirit." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Desprinderea. Etapa Constientizarii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Desprinderea. Etapa Constientizarii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Desprinderea. Etapa Constientizarii scrisă de Amratra. Desprinderea. Etapa Constientizarii a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Desprinderea. Etapa Constientizarii este editura LETRAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LETRAS aici. Cartea Desprinderea. Etapa Constientizarii face parte din categoria Dezv Spirituala. Este o carte ușor de citit, are doar 140 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Desprinderea. Etapa Constientizarii și, de asemenea, sperăm că autorul Amratra, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DESPRINDEREA. ETAPA CONSTIENTIZARII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde