Rezumat Manual de detoxifiere naturala Vol.2 - Jaqueline Krohn, Frances Taylor, Jinger Prosser

Manual de detoxifiere naturală. Volumul 2   Doctorul Jaqueline Krohn prezintă evoluția tehnicilor de detoxifiere din timpuri îndepărtate până în zilele noastre. Știința confirmă acum eficiența acestor modalități, cum ar fi de exemplu detoxifierea prin saună, utilizată de popoarele din trecut.
Citește tot rezumatul cărții Manual de detoxifiere naturala Vol.2... Combinând informațiile din trecut cu cele din prezent, din domeniile biochimiei, toxicologiei și nutriției, avem acum multiple programe alternative ce oferă modalități sigure, simple și eficiente de a reduce cantitatea de toxine din trup. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Manual de detoxifiere naturala Vol.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Manual de detoxifiere naturala Vol.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Manual de detoxifiere naturala Vol.2 scrisă de Jaqueline Krohn, Frances Taylor, Jinger Prosser. Manual de detoxifiere naturala Vol.2 a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Manual de detoxifiere naturala Vol.2 este editura GANESHA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GANESHA aici. Cartea Manual de detoxifiere naturala Vol.2 face parte din categoria Diete. Este o carte rezonabil de groasă - are 242 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Manual de detoxifiere naturala Vol.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Jaqueline Krohn, Frances Taylor, Jinger Prosser, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde