Rezumat Strainul - Stephen King

• Bestseller New York Times • Finalist Locus 2019   În curs de ecranizare pe HBO, cu actorul Ben Mendelsohn!   O crimă oribilă. O investigație încâlcită.   Cadavrul unui băiețel de 11 ani e găsit într-un parc.
Citește tot rezumatul cărții Strainul... Martorii oculari și probele îl indică, fără urmă de îndoială, drept autorul crimei pe unul dintre cei mai îndrăgiți cetățeni ai orașului Flint. Terry Maitland este antrenor de baseball, profesor de engleză, soț și tata a două fete. Detectivul Ralph Anderson îl arestează imediat, iar cazul pare rezolvat. Însă apar detalii noi, care cresc suspansul și tensiunea în întreaga comunitate. Terry Maitland pare un tip drăguț, dar dacă asta e numai o mască? Răspunsurile vor șoca cititorii, oricât de obișnuiți ar fi deja cu poveștile tulburătoare imaginate de maestrul Stephen King.   Vânătoarea unui criminal ia întorsături neașteptate. King folosește impecabil cunoștințe de criminalistică pentru a spune o poveste verosimilă, dar în care ororile sunt și mai accentuate. - Publishers Weekly   Sunt multe umbre de supranatural în romanul lui King, dar cele mai tulburătoare, cele care te vor împiedica să lași cartea din mână sunt dovezile că natura umană este monstruoasă. - USA Today Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Strainul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Strainul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Strainul scrisă de Stephen King. Strainul a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Strainul este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Strainul face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte 704 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Strainul și, de asemenea, sperăm că autorul Stephen King, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII STRAINUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde