Rezumat Soldatii. Poveste din Ferentari - Adrian Schiop

Adaptare cinematografică în regia Ivanei Mladenovic, cu Adrian Șchiop și Vasile Pavel-Digudai în rolurile principale, scenariul semnat de Adrian Șchiop Romanul Soldații. Poveste din Ferentari a fost distins cu Premiul revistei Observator cultural și cu Premiul „Cea mai bună carte a anului” acordat în cadrul Galei Industriei de Carte din România, ediția 2014.
Citește tot rezumatul cărții Soldatii. Poveste din Ferentari... Cartea mea e despre Ferentari, locul unde s-a inventat șmecheria, iar idolii multor puști sînt Nutu Cămătaru, Gigi Becali și Florin Salam. Mai e despre iubirea – interesată? dezinteresată? – dintre un scriitor aterizat în cel mai sărac cartier al Bucureștiului și un fost pușcăriaș care s-a învățat să-i placă și bărbații, fiindcă avea 15 ani la prima condamnare, iar prin sex se cumpără cel mai ieftin protecție. E despre cum s-o scoți la capăt în libertate cînd te-ai născut într-o familie mîndră de interlopi, dar la pîrnaie – timp de 14 ani – te-ai obișnuit pe invers. Toate astea sînt fapte despre care dă seama cartea mea; altfel, îmi place să cred că e despre loialitate și trădare. - Adrian Șchiop Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Soldatii. Poveste din Ferentari?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Soldatii. Poveste din Ferentari și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Soldatii. Poveste din Ferentari scrisă de Adrian Schiop. Soldatii. Poveste din Ferentari a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Soldatii. Poveste din Ferentari este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Soldatii. Poveste din Ferentari face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 264 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Soldatii. Poveste din Ferentari și, de asemenea, sperăm că autorul Adrian Schiop, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SOLDATII. POVESTE DIN FERENTARI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde