Rezumat Craciunul care nu a mai venit - Anamaria Ionescu

1989. Iulian, un tânăr plin de vise, și spernate încearcă să treacă clandestin frontiera și este prins. Condamnat la închisoare, el își pierde viața la câteva săptămâni de la pronunțarea sentinței.
Citește tot rezumatul cărții Craciunul care nu a mai venit...   Ana, sora lui, este la vârsta năzuințelor liceale când se întâmplă nenorocirea. Și, din acel moment, viața ei și a familiei se prăbușește ca un castel de cărți de joc.    Revoluția din decembrie '89 aduce un licăr de speranță. Poate că visele ar putea renaște. Și vor putea să afle cine este vinovat pentru drama familiei lor. Fata se aruncă în viață cu impetuozitatea unei furtuni. Și totuși, fantoma fratelui ei este mereu prezentă. Uneori Ana se cufundă în amintirile despre Iulian. Alteori fuge de ele într-un mod apropae distructiv. Ca să poată să se elibereze, să facă pace cu trecutul, trebuie să afle ce s-a întâmplat în acea primăvară blestemată când fratele ei s-a întors acasă între patru scânduri. Dar drumul către adevăr e lung, sinuos și, uneori, periculos. Iar decoperirea lui nu întotdeauna izbăvește...   Un roman cu și despre oamenii care au trăit tranziția între comunism și liberatate. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Craciunul care nu a mai venit?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Craciunul care nu a mai venit și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Craciunul care nu a mai venit scrisă de Anamaria Ionescu. Craciunul care nu a mai venit a apărut în anul 2017. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2017 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Craciunul care nu a mai venit este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Craciunul care nu a mai venit face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 185 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Craciunul care nu a mai venit și, de asemenea, sperăm că autorul Anamaria Ionescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CRACIUNUL CARE NU A MAI VENIT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde