Rezumat Mostenirea in Codul civil Ed.3 - Daniela Negrila


Citește tot rezumatul cărții Mostenirea in Codul civil Ed.3... Libertate de a testa, dar obligație de a păstra rezervă” (Istrate Micescu) – iată care ar putea fi mottoul acestei lucrări. Pentru că, dincolo de studiul inițial, ediția a III-a a cărții își propune să ofere soluții unei probleme deosebit de controversate: calculul rezervei celor îndreptățiți.    Aceasta este noutatea pe care o aduce ediția de față, iar soluțiile oferite de autoare, schemele practice de lucru și metodele de calcul oferă un instrument viabil pentru rezolvarea cauzelor deduse soluționarii.    Într-o nouă formă, conținând importante completări față de edițiile anterioare, primul volum din seria studiilor teoretice și practice ale autoarei se menține în sfera lucrărilor deosebit de necesare și utile practicienilor. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Mostenirea in Codul civil Ed.3?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Mostenirea in Codul civil Ed.3 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Mostenirea in Codul civil Ed.3 scrisă de Daniela Negrila. Mostenirea in Codul civil Ed.3 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Mostenirea in Codul civil Ed.3 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Mostenirea in Codul civil Ed.3 face parte din categoria Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 422 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Mostenirea in Codul civil Ed.3 și, de asemenea, sperăm că autorul Daniela Negrila, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII MOSTENIREA IN CODUL CIVIL ED.3 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde