Rezumat Jurnalul unui pusti Vol.12: Escapada - Jeff Kinney

Ca să scape de frig și de stresul cauzat de venirea sărbătorilor de iarnă, familia Heffley se hotărăște să plece într-o binemeritată vacanță pe o insulă tropicală, ca să se odihnească și să se relaxeze.
Citește tot rezumatul cărții Jurnalul unui pusti Vol.12: Escapada... Câteva zile în paradis ar trebui să facă minuni pentru Greg și familia lui istovită. Dar familia Heffley află în curând că paradisul nu e tocmai ca în reclame. Insolație, toxiinfecție și gângănii veninoase amenința să le strice vacanța. Excursia lor poate fi salvată sau escapada lor pe insulă se va termina dezastruos? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnalul unui pusti Vol.12: Escapada?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnalul unui pusti Vol.12: Escapada și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnalul unui pusti Vol.12: Escapada scrisă de Jeff Kinney. Jurnalul unui pusti Vol.12: Escapada a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnalul unui pusti Vol.12: Escapada este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Jurnalul unui pusti Vol.12: Escapada face parte din categoria Literatura Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 218 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnalul unui pusti Vol.12: Escapada și, de asemenea, sperăm că autorul Jeff Kinney, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde