Rezumat Alegerea celor trei. Seria Turnul Intunecat. Vol.2 - Stephen King

Alegerea celor trei este partea a II-a din seria Turnul întunecat La capătul nopții de zece ani, omul în negru se transformă într-o mână de oase, iar Roland se trezește pe o plajă părăsită din strania lume paralela ce oglindește distorsionat lumea noastră.
Citește tot rezumatul cărții Alegerea celor trei. Seria Turnul Intunecat. Vol.2... După ce înfruntă creaturi bizare, ieșite din marea năvalnică, Roland rătăcește printre multele porți misterioase care duc spre perioade de timp diferite din istoria orașului New York. În trei dintre aceste lumi alternative își găsește niște tovarăși imprevizibili: Eddie Dean, dependent de droguri și contrabandist, Odetta Holmes, o activistă cu personalitate multiplă, și Jack Mort, un personaj cu totul enigmatic. Cărțile din seria TURNUL ÎNTUNECAT nu au nimic întâmplător în ele. Sunt pline de fire narative care se împletesc. Relectura poate fi fascinantă pentru că poveștile sunt strâns țesute una de alta, replici și teme apar și reapar îmbogățite de sens. - The Guardian Fragment din cartea "Alegerea celor trei. Seria Turnul Întunecat. Vol.2" de Stephen King: "- Ce-ar fi să mi-o dai și basta, senor? Pe mine m-ai scuti de timp și efort, iar ție ți-ai salva pielea. Narcoman sau nu, Eddie Dean era un om cu tărie de fier. Henry știa asta; mai important de atât, o știa și Balăzar. Din cauza aceasta fusese trimis el. Majoritatea crezuseră că acceptase misiunea doar pentru că era un dependent fără scăpare. El știa asta, Henry știa asta, la fel și Balăzar. Dar numai el și Henry știau că ar fi acceptat și dacă n-ar fi prins niciodată gustul drogului. Pentru Henry. Balăzar nu ajunsese atât de departe cu deducția, dar ducă-se dracului Balăzar! - Ce zici să lași jucăria aia deoparte, scursură pirpirie ce ești? a întrebat Eddie. Sau poate vrei ca Balăzar să trimită pe cineva aici și să-ți scoată ochii din cap cu un cuțit ruginit? Arătarea pământie a zâmbit. Arma a dispărut ca prin magie; în locul ei era un plic mic, întins spre Eddie. - O glumă nevinovată, atâta tot. - Dacă spui tu. - Ne vedem duminică seara. S-a întors spre ușă. - Mai bine așteaptă. Arătarea pământie s-a întors cu sprâncenele ridicate. - Crezi că nu voi pleca, dacă asta vreau? - Cred că dacă pleci și aici e marfă de rahat, mâine îmi iau zborul. Și atunci tu o să fii în rahat până la gât. Insul pământiu s-a răsucit, îmbufnat. A stat pe singurul scaun din cameră cât timp Eddie a desfăcut plicul s i a scuturat o cantitate mică de praf brun. Arată ca naiba. Eddie s-a uitat la arătarea palidă. - Știu cum arată, arătă de căcat, da' e marfa adevărată, s-a explicat ființa spectrală. E bună. Eddie a smuls o pagină din caietul de pe masă și a separat o parte mică din grămăjoara de pudră maronie. A vârât degetul în ea, apoi și-a frecat degetul de cerul gurii. O clipă mai târziu, a scuipat în coșul de gunoi. - Vrei să mori? Asta e? Ai vreo ultimă dorință? - Asta-i tot ce am. Arătarea pământie părea mai îmbufnată ca oricând." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Alegerea celor trei. Seria Turnul Intunecat. Vol.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Alegerea celor trei. Seria Turnul Intunecat. Vol.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Alegerea celor trei. Seria Turnul Intunecat. Vol.2 scrisă de Stephen King. Alegerea celor trei. Seria Turnul Intunecat. Vol.2 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Alegerea celor trei. Seria Turnul Intunecat. Vol.2 este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Alegerea celor trei. Seria Turnul Intunecat. Vol.2 face parte din categoria SF & Fantasy. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 424 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Alegerea celor trei. Seria Turnul Intunecat. Vol.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Stephen King, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII ALEGEREA CELOR TREI. SERIA TURNUL INTUNECAT. VOL.2 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde