Rezumat Dictionar francez-roman, roman-francez - Valeria Budusan, Clara Esztergar

Lucrarea cuprinde necesarul de cuvinte (peste 25 000) din lexicul fundamental, fiecare cuvant-titlu fiind insotit de transcrierea fonetica. Autorii au acordat o atentie aparte unor termeni de stricta actualitate.
Citește tot rezumatul cărții Dictionar francez-roman, roman-francez... Dictionarul include un tabel al numeralelor, un tabel de conjugare a verbelor auxiliare, inclusiv a celor neregulate si o lista cu denumiri geografice, acestea delimitandu-se astfel printr-un caracter pragmatic accentuat, precum si un minighid de conversatie pe teme de prima necesitate: notiuni generale (date personale, mijloace de transport etc.), activitati curente (in calatorie, in oras, intalniri amicale, oficiale, de afaceri), conversatii (formule de salut, de politete, moduri de adresare etc.). Editia este utila elevilor, cadrelor didactice, dar si publicului larg. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dictionar francez-roman, roman-francez?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dictionar francez-roman, roman-francez și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dictionar francez-roman, roman-francez scrisă de Valeria Budusan, Clara Esztergar. Dictionar francez-roman, roman-francez a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dictionar francez-roman, roman-francez este editura STIINTA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura STIINTA aici. Cartea Dictionar francez-roman, roman-francez face parte din categoria Categoria: Franceza. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 612 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dictionar francez-roman, roman-francez și, de asemenea, sperăm că autorul Valeria Budusan, Clara Esztergar, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DICTIONAR FRANCEZ-ROMAN, ROMAN-FRANCEZ PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde