Rezumat Padurea pigmeilor - Isabel Allende

Pădurea pigmeilor . Trilogia Aventurile Acvilei și Jaguarului, vol. III Nadia și Alexander se reîntâlnesc pentru o nouă aventură, poate ultima, în Kenya, unde bate inima Africii. Sub soarele arzător, înconjurat de o rețea de credințe și superstiții, trăiește un trib care și-a pierdut regina.
Citește tot rezumatul cărții Padurea pigmeilor... Pentru a o găsi, cei doi tineri invocă forța animalelor lor totemice, acvila și jaguarul, petrec o noapte stranie într-un cimitir aflat la granița dintre lumea de aici și cea de dincolo și descoperă că prietenia lor s-a transformat în ceva mai puternic. Traducere de Camelia Dinică Fragment din romanul "Pădurea pigmeilor" de Isabel Allende: "Până în clipa aceea Angie Ninderera pilotase foarte relaxată, cu o cutie de bere între genunchi și cu țigara de foi în mână. Acum atitudinea ei se schimbă. Stinse țigara în scrumieră lipită cu bandă adezivă de podea, își propti mai bine în scaun făptură corpolentă, apucă, manșa cu amândouă mâinile și se pregăti de aterizare, înjurând și strigând continuu, ca un comans, invocând norocul care, după cum credea ea, n-o părăsea niciodată, căci de aceea purta o amuletă la gât. Kate Cold i se alătură în cor, țipând și ea de-și spărgea bojocii, pentru că nu găsise altă cale de a-și elibera emoțiile. Nadia Santos închise ochii și se gândi la tatăl ei. Alexander Cold îi deschise larg, invocându-l pe bunul său prieten, lama Tensing, a cărui forță mentală miraculoasă putea să le fie de mare ajutor în acele momente, însă Tensing era foarte departe. Fratele Fernando începu să se roage cu voce tare în spaniolă, acompaniat de Joel Gonzalez. La capătul scurtei plaje se ridică, asemenea zidului chinezesc, o pădure deasă. Aveau o singură șansă de aterizare, dacă o rătau, nu le mai rămânea pistă suficientă ca să se ridice și puteau să se zdrobească de copaci.  Supersoimul coborî brusc și primele crengi ale copacilor îi atinseră pântecele. De îndată ce se găsiră deasupra aerodromului improvizat, Angie caută pământul, rugându-se să fie tare și să nu fie presărat de stânci. Avionul coborî rapid, schimbându-și brusc direcția, asemenea unei păsări mari, rănite, în timp ce înăuntrul său haosul luase totul în stăpânire: bagajele săreau dintr-o parte într-alta, pasagerii se loveau de plafon, berea se rostogolea și bidoanele de combustibil dansau. Angie trase cu putere de manșă și coborî brusc trenul de aterizare, încercând să stabilizeze aparatul ca să nu-i rupă aripile." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Padurea pigmeilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Padurea pigmeilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
2 secunde