Rezumat Din calatoriile unei femei cu suflet de copil - Dana Savuica

Undeva în Sri Lanka, într‑un alt timp, o fetiță urmărește cu privirea mărită de teamă o procesiune rituală de elefanți. O vom revedea, în alte secvențe, asistând la erupția unui vulcan în Indonezia, jucându‑se cu un câine numit Akbar, învățând din zbor cuvinte și expresii în limbile unor țări exotice.
Citește tot rezumatul cărții Din calatoriile unei femei cu suflet de copil... O vom regăsi în Cipru, în momente tensionate, când un avion cu echipaj românesc riscă să fie aruncat în aer de teroriști, dar tatăl fetiței reușește să salveze prin negocieri viața a peste o sută de oameni. După ani și ani, fetiță va deveni un model de succes, va face cariera în TV și lumea modei și va călători prin lume. O parte dintre aceste călătorii, întrețesute cu povești din trecut, au ajuns între coperțile acestei cărți. În final, într‑un templu budist, un personaj enigmatic care nu este decât un mesager îi va dezvălui un secret care îi va schimba percepția despre trecut și viitor. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Din calatoriile unei femei cu suflet de copil?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Din calatoriile unei femei cu suflet de copil și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Din calatoriile unei femei cu suflet de copil scrisă de Dana Savuica. Din calatoriile unei femei cu suflet de copil a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Din calatoriile unei femei cu suflet de copil este editura UNIVERS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERS aici. Cartea Din calatoriile unei femei cu suflet de copil face parte din categoria Memorii Jurnal. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Din calatoriile unei femei cu suflet de copil și, de asemenea, sperăm că autorul Dana Savuica, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DIN CALATORIILE UNEI FEMEI CU SUFLET DE COPIL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde