Rezumat Civilzatia spectacolului Ed.2018 - Mario Vargas Llosa

• Autor distins cu Premiul Nobel pentru literatură Cultură, în sensul tradițional al cuvântului, e în prezent pe cale să dispară. - Mario Vargas Llosa Banalizarea artelor și a literaturii, triumful presei de scandal și frivolitatea politicii sunt simptome ale unui rău mult mai mare care chinuie societatea actuală: sacralizarea divertismentului drept valoare supremă și scop ultim al existenței noastre.
Citește tot rezumatul cărții Civilzatia spectacolului Ed.2018... Dacă în trecut cultura era o busolă, o călăuză și un fel de conștiință care ne împiedică să întoarcem spatele realității, astăzi, în epoca falșilor idoli și a postculturii, întâietatea spectacolului și a superficialității a devenit regula care face ca orice conștiință morală, intelectuală și politica să adoarmă, orbită și anihilată dimpreună cu libertatea noastră. Traducere de Marin Malaicu-Hondrari Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Civilzatia spectacolului Ed.2018?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Civilzatia spectacolului Ed.2018 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Civilzatia spectacolului Ed.2018 scrisă de Mario Vargas Llosa. Civilzatia spectacolului Ed.2018 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Civilzatia spectacolului Ed.2018 este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Civilzatia spectacolului Ed.2018 face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte rezonabil de groasă - are 200 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Civilzatia spectacolului Ed.2018 și, de asemenea, sperăm că autorul Mario Vargas Llosa, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CIVILZATIA SPECTACOLULUI ED.2018 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde