Rezumat O viata marunta - Hanya Yanagihara

Patru absolvenți ai unui mic colegiu din Massachusetts – debusolați, fără un ban în buzunar și susținuți doar de prietenia și ambiția lor – se mută la New York pentru a-și face o situație.
Citește tot rezumatul cărții O viata marunta...   Cei patru sunt chipeșul Willem, care-și dorește să devină actor; JB, un pictor născut în Brooklyn care încearcă să pătrundă în lumea artei; Malcolm, un arhitect frustrat angajat la o firmă importantă; și Jude, o minte sclipitoare, dar un individ retras și enigmatic, în jurul căruia gravitează toți ceilalți.   De-a lungul anilor, relațiile dintre ei se adâncesc și se complică, însă provocarea cea mai mare pentru ei rămâne Jude, ajuns cu timpul un avocat extrem de talentat, însă din ce în ce mai instabil, cu mintea și trupul însemnate de o copilărie cumplită, de o traumă pe care se teme că nu o va putea depăși niciodată. O viață măruntă este un roman de o extraordinară forță și emoție despre legăturile indisolubile ale prieteniei și despre limitele rezistenței umane.   Romanul Hanyei Yanagihara este un studiu magistral despre suferință și prietenie, scris cu o inteligență și o profunzime psihologică atât de neobișnuite, încât va rămâne unul dintre etaloanele cu care vor fi măsurate toate celelalte romane pe aceeași temă. - Wall Street Journal Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O viata marunta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O viata marunta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie O viata marunta scrisă de Hanya Yanagihara. O viata marunta a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea O viata marunta este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 21 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea O viata marunta este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea O viata marunta face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte 1024 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând O viata marunta și, de asemenea, sperăm că autorul Hanya Yanagihara, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII O VIATA MARUNTA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde