Rezumat Al zecelea clan Vol.1. Focul - O.G. Arion

O poveste despre ce-ar fi dacă?   Atunci când un secret teribil amenința să răstoarne Noua Ordine instaurată de către vampirii ieșiți la lumină, vor putea aceștia să încline balanța și să întoarcă sorții în favoarea lor?   Simon încearcă să înțeleagă adevăratele motivații ascunse în spatele jocurilor de culise și al zâmbetelor false și se trezește prins la mijloc într-o situație ce nu pare a avea rezolvare.
Citește tot rezumatul cărții Al zecelea clan Vol.1. Focul...   Morgan îi vânează pe cei ce se răzvrătesc împotriva sistemului, dar ajunge să descopere ceva pe cât de neașteptat, pe atât de periculos.   Vârcolaci, oameni, vampiri și nonsangi încleștați într-o luptă teribilă. Iar dincolo de toate, o legendă sumeriană ce vine din trecutul îndepărtat al omenirii și care poate schimba cursul istoriei.   Descoperă magia focului! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Al zecelea clan Vol.1. Focul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Al zecelea clan Vol.1. Focul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Al zecelea clan Vol.1. Focul scrisă de O.G. Arion. Al zecelea clan Vol.1. Focul a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Al zecelea clan Vol.1. Focul este editura UP - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UP aici. Cartea Al zecelea clan Vol.1. Focul face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 286 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Al zecelea clan Vol.1. Focul și, de asemenea, sperăm că autorul O.G. Arion, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII AL ZECELEA CLAN VOL.1. FOCUL PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde