Rezumat O nunta... cu bucluc - Morgan Matson

Charlie are șaptesprezece ani și este mezina familiei. Sora ei mai mare se căsătorește, așa că, în curând, toți cei cinci frați Grant vor fi acasă. Adolescența abia așteaptă să-și vadă familia reunită sub același acoperiș, ca în vremurile bune, și să petreacă un ultim weekend în vechea lor casă, înainte ca aceasta să fie vândută.
Citește tot rezumatul cărții O nunta... cu bucluc... Deși fața e în ultimul an de liceu și a fost admisă la câteva universități, încă nu vrea să se gândească la faptul că trebuie să aleagă facultatea la care urmează să studieze.   Nu-și dorește decât că în acest weekend important toate să meargă snur. Însă Charlie nici nu bănuiește ca o așteaptă un lung șir de surprize: organizatoarea de evenimente dispare în ajunul nunții, băiatul de care e îndrăgostită de ani buni reapare în peisaj, decorațiunile pentru nuntă sunt trimise, din greșeală, în altă parte. Iar haosul abia a început. În tot acest iureș, Charlie va descoperi lucruri noi și neașteptate despre familia ei, pe care credea că o știe foarte bine. Cea mai importantă lecție pe care o primește este că, dacă te încăpățânezi să rămâi în trecut, e posibil să ratezi o mulțime de lucruri minunate. O poveste sclipitoare, ideală pentru adolescenții aflați în pragul marilor schimbări. - Booklist O comedie romantică de vis, demnă de marele ecran. - Bustle Fragment din cartea "O nuntă... cu bucluc" de Morgan Matson "- Atunci, trebuie să plecați. Sporim măsurile de securitate când guvernatorul vine la reședința sa din Stanwich și limităm accesul tuturor nerezidenților. Am privit spre intrarea în Stanwich Woods și am observat că, pe lângă prezența unui SUV negru, ghereta portarului era flancată de două mașini ale Poliției din Stanwich. Alexander Walker, concetățean de-al nostru și fost congresmen, obținuse funcția de guvernator în noiembrie, însă habar n-aveam ca locuia aici. - Nu făceam decât să întorc mașina, i-am zis. Plecăm imediat. - Conduceți cu grijă! ne-a sfătuit polițistul Ramirez, bătând ușor cu palma în acoperișul mașinii. S-a îndepărtat, rostind ceva într-o stație de emisie-recepție prinsă pe un umăr. Am ieșit din nou pe șosea și am avut grijă să opresc și să semnalizez înainte de a pătrunde în trafic, în eventualitatea în care Poliția din Stanwich era cu ochii pe mine. Am virat pe Juniper Hill și am urmat indicațiile pe care mi le dădea Mike, nefiind foarte atentă încotro ne îndreptăm. Încă simțeam cearta noastră întreruptă plutind între noi. Tăcerea din mașină era mai încordată decât înainte. - E mai bine să nu stau acasă, a spus Mike într-un după ce mi-a zis să conduc tot înainte. Și-a pus mobilul în suportul pentru pahar și s-a răsucit spre mine. - Vorbesc serios. Nu vreau să provoc o scenă sau s-o supăr pe Linnie. Am vrut să vin la nunta ei. Am tras aer în piept și m-am pregătit să răspund, dar Mike a arătat cu degetul înainte. - Chiar acolo, pe dreapta. Am intrat pe aleea de acces. Într-un târziu, când mi-am dat seama unde ne aflăm, inima mea a început să o ia razna. Ultima dată când fusesem aici era întuneric și plouă, dar tot ar fi trebuit să recunosc locul, astfel încât să mă pregătesc sufletește. Ajunseserăm la casa lui Jesse Foster. Iar el aștepta pe alee, drept în fața mea." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O nunta... cu bucluc?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O nunta... cu bucluc și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie O nunta... cu bucluc scrisă de Morgan Matson. O nunta... cu bucluc a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea O nunta... cu bucluc este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea O nunta... cu bucluc face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 496 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând O nunta... cu bucluc și, de asemenea, sperăm că autorul Morgan Matson, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII O NUNTA... CU BUCLUC PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde