Rezumat Remarcabila racheta - Oscar Wilde

O rachetă cu o remarcabilă părere despre sine urmează a fi folosită într-un foc de artificii la nunta unui prinț și a unei prințese. Dar lucrurile nu se desfășoară pe măsura așteptărilor sale, iar destinul măreț de care era convinsă o aduce, la propriu, în noroi.
Citește tot rezumatul cărții Remarcabila racheta... Scrisă cu ironia și sarcasmul cu care ne-a obișnuit autorul, Remarcabila rachetă este o poveste care va fi apreciată de copii și adulți deopotrivă. Ilustrații de Anca Smarandache. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Remarcabila racheta?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Remarcabila racheta și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Remarcabila racheta scrisă de Oscar Wilde. Remarcabila racheta a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Remarcabila racheta este editura CARTIER - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTIER aici. Cartea Remarcabila racheta face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte subțirică, are numai 32 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Remarcabila racheta și, de asemenea, sperăm că autorul Oscar Wilde, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII REMARCABILA RACHETA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde