Rezumat eBook Habarnam in Orasul Soarelui - Nikolai Nosov

EBOOK > PDF   Mai știi ce te îndemnam atunci când am lansat prima carte cu Habarnam? Să nu lași o clipă din mână Aventurile lui Habarnam și ale prietenilor săi!   Părinții abia așteaptă să se distreze din nou cu isprăvile eroului nostru.
Citește tot rezumatul cărții eBook Habarnam in Orasul Soarelui... Ca să știi de ce s-au amuzat pe vremea când erau copii și de ce s-ar amuza și acum: Habarnam pornește într-o nouă călătorie! Dar nu oricum, ci la volanul unui automobil pe care a învățat să-l conducă răsucînd pur și simplu bagheta magică pe care a primit-o de la un vrăjitor și pe care o va păstra numai dacă va face fapte bune. Și nu oriunde, ci într-un oraș fabulos, în care însă totul e dat peste cap de sosirea lui Habarnam și a celor doi prieteni ai săi, Țințișoara și Pestrițu. Și nici la întâmplare, fiindcă în Orașul Soarelui se petrec o mulțime de încurcături cu tâlc din care Habarnam învață o sumedenie de lucruri despre mașinării ciudate, prichindei hazoși și chiar și despre sine.   Dar stai să vezi și a treia carte: Habarnam pe Lună! Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi eBook Habarnam in Orasul Soarelui?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând eBook Habarnam in Orasul Soarelui și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie eBook Habarnam in Orasul Soarelui scrisă de Nikolai Nosov. eBook Habarnam in Orasul Soarelui a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea eBook Habarnam in Orasul Soarelui este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea eBook Habarnam in Orasul Soarelui face parte din categoria eBooks. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând eBook Habarnam in Orasul Soarelui și, de asemenea, sperăm că autorul Nikolai Nosov, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde