Rezumat Isus al meu - Gabriel Liiceanu

Pentru cititorul evlavios, această carte e scandaloasă. Habotnicul trebuie s-o evite cu orice preț. Ateul nu va fi satisfăcut. Cititorul instalat în certitudini va fi tulburat. În alt secol, ar fi fost socotită eretică și pusă pe foc.
Citește tot rezumatul cărții Isus al meu... Dar cel ce trăiește paradoxurile și nedumeririle propriei credințe, scepticul și însetatul de cunoaștere, aflați și ei în căutarea unor răspunsuri, se vor regăsi în întrebările presărate de-a lungul acestei călătorii.   Despre Isus nu știu să spun decât atât: e ființă care a suferit cel mai mult din pricina felului în care arătam noi, oamenii. I-a păsat de noi ca nimănui pe lume. De aici și încercarea lui de a crea o nouă stare morală a omenirii, de a ne da alt chip interior. Nimeni, vreodată, nu ne-a propus o schimbare din adâncuri de o asemenea anvergură. - Gabriel Liiceanu Gabriel Liiceanu este unul dintre cei mai importanți autori de „literatura personală“ din România de azi. În ultimul sfert de veac, cărțile sale au constituit repere pentru diferitele variante ale acestui tip de discurs. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Isus al meu?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Isus al meu și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
1 secunde