Rezumat Iarna lui Isidor - Veronica D. Niculescu

O nouă întîlnire cu condorul Isidor și prietenii săi   Cu ilustrații de Radu Răileanu   Romanul, care continuă O vară cu Isidor, spune povestea condorului Isidor după ce a fost eliberat în Sinaia de prietena lui, Serena.
Citește tot rezumatul cărții Iarna lui Isidor... Ce faci cînd ești liber, dar ai rămas singur-singurel într-un loc necunoscut, abia ai învățat să zbori, ești mai degrabă domestic decît sălbatic, și mai vine și gerul? În iarnă nesfîrșită care-i stă în față, Isidor trece prin multe aventuri și învață cîteva lucruri esențiale pentru supraviețuire – cum ar fi că te poți descurca binișor în viață dacă știi să citești sau că prietenii sînt importanți.   Alături de un corb generos, o bufniță înțeleaptă și-un căteloi mare și blînd, Isidor trece iarna cea grea și pune la cale o evadare spectaculoasă a păsărilor rămase captive la Zoo. După o iarnă cît șapte ani, urmează șapte zile de vară fericite și lungi cît o viață.   Mi-e dor de Serenă, prietena mea, și totul pe lume rimează cu ea! Ce-ncepe cu S și se-ncheie cu A? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Iarna lui Isidor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Iarna lui Isidor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Iarna lui Isidor scrisă de Veronica D. Niculescu. Iarna lui Isidor a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Iarna lui Isidor este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Iarna lui Isidor face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte rezonabil de groasă - are 216 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Iarna lui Isidor și, de asemenea, sperăm că autorul Veronica D. Niculescu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde