Rezumat Barul Rooster - John Grisham

Maestrul Thrillerelor Juridice revine cu o poveste despre studenție, șantaj și finanțe   Volumul se inspiră dintr-o problemă acută a vieții reale, și anume exploatarea persoanelor tinere.
Citește tot rezumatul cărții Barul Rooster... De altfel, autorul dezvoltă ideea unei investigații realizate și publicate într-un ziar. O firmă de avocatură rău intenționată profită de inocență și nevoile financiare ale studenților pentru a-i constrânge la datorii economice imposibil de returnat. Revelația studenților care își dau seama că justiția este atacată de persoane influențe încă din timpul studenției devine o realitate asupra căreia suntem datori cu toții să ne întrebăm. Grisham scrie o poveste palpitantă despre lumea academică a Dreptului și sistemele financiare, un cuplu ce riscă să afecteze orice societate și pentru care este nevoie de eroi care să îl înfrângă. Mark, Todd și Zola au optat pentru Facultatea de Drept din dorința de a schimba lumea și de a o transforma într-un loc mai bun. Dar ajunși în anul al III-lea de studiu, cei trei își dau seama că au fost înșelați. Prieteni apropiați, ei au împrumutat sume mari de bani pentru a-și permite să urmeze o facultate de mână a treia, într-atât de mediocră, încât absolvenții săi trec rareori examenul de intrare în barou, fiind lipsiți de orice șansă de a obține un loc de muncă avantajos. Însă când află că școala lor face parte dintr-un lanț manevrat din umbră de un manager de fonduri din New York, care deține, totodată, și o bancă specializată în împrumuturi pentru studenți, cei trei știu că au fost prinși într-o mare capcană. Rezultatul este un thriller alert și palpitant, abundând de întorsături de situație. Grisham excelează, tratând cu un simț al umorului aproape diabolic etica uneori discutabilă a lumii Dreptului și a băncilor.   John Grisham este autorul a numeroase opere. Publishers Weekly l-a declarat „romancierul anilor ’90 cu cele mai remarcabile vânzări“, având în total aproape 61 000 000 de copii vândute. La Editura RAO, cea care îi publica lucrările în România, au mai apărut numeroase volume, dintre care amintim: Avocatul rebel, Ziua răzbunării, Negustorul de manuscrise, Muntele familiei Gray, Informatorul, Șirul de platani, Partenerul, Firma. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Barul Rooster?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Barul Rooster și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Barul Rooster scrisă de John Grisham. Barul Rooster a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Barul Rooster este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Barul Rooster face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 384 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Barul Rooster și, de asemenea, sperăm că autorul John Grisham, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII BARUL ROOSTER PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde