Rezumat Emotiile sociale. Despre rusine, vinovatie, regret si dezamagire - Septimiu Chelcea

În absența emoțiilor, viața socială ar fi imposibilă. Sunt relativ numeroase lucrările consacrate rolului emoțiilor în viața socială. Unele anunță chiar din titlu că analizează importanța emoțiilor în relațiile interpersonale și, mai general, în societate (Bendelow, 1998; Tiedens, Leach, 2004; Layder, 2004).
Citește tot rezumatul cărții Emotiile sociale. Despre rusine, vinovatie, regret si dezamagire... După o sumară discuție despre funcțiile sociale ale emoțiilor în ansamblul lor, voi centra analiza pe rolul și consecințele pentru individ și pentru societate ale rușinii și vinovăției, precum și ale regretului și dezamăgirii. Voi prezenta teoriile și cercetările psihosociologice despre cele patru emoții autoreflexive și voi face trimitere sine ira et studio la unele situații sociale și acțiuni ale persoanelor publice și ale personajelor politice de după evenimentele din Decembrie ’89 din țara noastră. Fac acest lucru numai pentru a exemplifica, nu pentru a condamna sau scuza pe cineva. Istoria se va pronunța. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Emotiile sociale. Despre rusine, vinovatie, regret si dezamagire?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Emotiile sociale. Despre rusine, vinovatie, regret si dezamagire și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Emotiile sociale. Despre rusine, vinovatie, regret si dezamagire scrisă de Septimiu Chelcea. Emotiile sociale. Despre rusine, vinovatie, regret si dezamagire a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Emotiile sociale. Despre rusine, vinovatie, regret si dezamagire este editura TRITONIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRITONIC aici. Cartea Emotiile sociale. Despre rusine, vinovatie, regret si dezamagire face parte din categoria Sociologie. Este o carte rezonabil de groasă - are 252 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Emotiile sociale. Despre rusine, vinovatie, regret si dezamagire și, de asemenea, sperăm că autorul Septimiu Chelcea, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde