Rezumat Intre surori - Kristin Hannah

Toată lumea mai greșește uneori, dar prin alegerea pe care a făcut-o Meghann Dontess cu câțiva ani în urmă a pierdut foarte multe, inclusiv dragostea surorii ei, Claire. Meghann este acum o avocată de succes și a lăsat în urmă orice vis legat de iubire – până când întâlnește un bărbat care crede că poate să îi schimbe părerea.
Citește tot rezumatul cărții Intre surori... Claire s-a îndrăgostit pentru prima dată în viață, iar odată cu ziua nunții se apropie și momentul când trebuie să dea ochii cu sora ei mai mare. Revăzându-se după douăzeci de ani, cele două surori care cred că nu au nimic în comun vor încerca să devină ceea ce nu au reușit să fie niciodată: o adevărată familie.   Plină de tandrețe și de umor, dulce-amară și înduioșătoare, Între surori este expresia talentului lui Kristin Hannah de a explora bucuriile și tristețile profunde care compun o relație apropiată, greșelile pe care le facem în numele dragostei și promisiunea iertării.   Hannah are un adevărat dar de a explora psihologia personajelor ei și de a sublinia nuanțele sentimentelor. - The Washington Post   Autoare a nenumărate bestselleruri, Hannah scrie dialoguri inteligente… ajungând cu nerv și căldura la această concluzie pe care o cunoaștem foarte bine din viață: nu poți fi mulțumit decât dacă accepți că ceilalți nu sunt perfecți. - Revista People Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Intre surori?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Intre surori și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ

RECENZIILE CĂRȚII INTRE SURORI PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie „Între surori” de Kristin Hannah

publicată la 2020-07-20 10:32:33

recenzie scrisă de Andreea Stănărîngă

1 secunde