Rezumat Pactul - Elle Kennedy

Ea e pe cale să încheie un pact cu băiatul cel rău… În sfârșit, Hannah Wells a găsit pe cineva de care se simte atrasă. Deși de obicei e sigură pe sine, la capitolul sex și seducție are multe probleme, provocate de un incident dureros din trecutul ei.
Citește tot rezumatul cărții Pactul... Dacă vrea cu adevărat să atragă atenția tânărului pe care îl place, Hannah va trebui să își învingă nesiguranța și să îl facă să o observe... chiar dacă asta înseamnă să îl mediteze pe căpitanul echipei de hochei a universității - un tip enervant și încrezut -, în schimbul unei întâlniri aranjate. ... și va fi o experiență amețitoare. Cea mai arzătoare dorință a lui Garrett Graham este să joace hochei în liga profesioniștilor, după ce termină facultatea. Dar o notă catastrofală obținută la un examen amenința să zădărnicească visul pentru care a muncit atât de mult. Prin urmare, dacă pentru a-și asigura locul în echipă trebuie să ajute o fată să stârnească gelozia altuia, nimic nu îi va sta în cale. Însă un sărut neașteptat duce la cea mai nebunească partida de sex din viața lor. Acum trebuie să o convingă pe Hannah ca pe el îl dorește. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pactul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pactul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pactul scrisă de Elle Kennedy. Pactul a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Pactul este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 52 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Pactul este editura EPICA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura EPICA aici. Cartea Pactul face parte din categoria Romane de dragoste, Carti romantice. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 464 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pactul și, de asemenea, sperăm că autorul Elle Kennedy, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII PACTUL PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie ,,Pactul” de Elle Kennedy

publicată la 2020-08-29 18:04:27

recenzie scrisă de Mihaela Ruxandra Dinu

1 secunde