Rezumat Cronicile din Narnia Vol 6: Jiltul de argint - C.S. Lewis

P
Citește tot rezumatul cărții Cronicile din Narnia Vol 6: Jiltul de argint... eter, Susan, Edmund și Lucy se ascund într-un dulap și ajung într-o altă lume, cuprinsă de o iarnă aprigă, fără sfârșit. Minunatul tărâm întrupat din cântul Leului Aslan a căzut pradă Vrăjitoarei Albe, care s-a autoproclamat regina și a făcut din Narnia un loc în care Moș Crăciun nu ajunge niciodată. Numai Aslan, adevăratul rege, poate să salveze această lume și să aducă înapoi primăvara. Din seria  Cronicile din Narnia  fac parte: • Volumul 1:  Nepotul magicianului • Volumul 2:  Leul, vrăjitoarea și dulapul • Volumul 3:  Calul și băiatul • Volumul 4:  Prințul Caspian • Volumul 5:  Călătorie cu Zori de Zi • Volumul 6:  Jilțul de argint • Volumul 7:  Ultima bătălie Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cronicile din Narnia Vol 6: Jiltul de argint?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cronicile din Narnia Vol 6: Jiltul de argint și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cronicile din Narnia Vol 6: Jiltul de argint scrisă de C.S. Lewis. Cronicile din Narnia Vol 6: Jiltul de argint a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cronicile din Narnia Vol 6: Jiltul de argint este editura GRUPUL EDITORIAL ART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GRUPUL EDITORIAL ART aici. Cartea Cronicile din Narnia Vol 6: Jiltul de argint face parte din categoria Literatura Fantasy. Este o carte rezonabil de groasă - are 224 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cronicile din Narnia Vol 6: Jiltul de argint și, de asemenea, sperăm că autorul C.S. Lewis, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde