Rezumat Pana la ultima suflare - Jennifer L. Armentrout

Apocalipsa elementelor. Volumul 3: Până la ultima suflare Unele iubiri nu se sting până la ultima suflare...   Fiecare alegere are consecințele ei, dar Layla, față de șaptesprezece ani, se confruntă cu ele mai mult decât oricine altcineva.
Citește tot rezumatul cărții Pana la ultima suflare... Lumina sau întuneric. Maleficul demon, Prinț Moștenitor al Iadului, Roth, sau Zayne, chipeșul și protectorul Gardian, despre care niciodată nu credea că va fi al ei. Cel mai dificil, însă, este să decidă în care parte să aibă încredere. Layla mai are o problemă. Lilinul, cel mai fatal dintre demoni, a fost eliberat, provocând prăpăd în viața celor apropiați... inclusiv a celui mai bun prieten al ei. Pentru a-l salva pe Sam de la o soartă cu mult, mult mai rea decât moartea, Layla trebuie să facă pact cu dușmanul, salvând în același timp orașul – și rasa umană – de la distrugere.   Sfâșiată între două lumi și doi băieți diferiți, Layla nu are nicio certitudine, cu atât mai puțin aceea a supraviețuirii, mai ales după ce o înțelegere mai veche revine în prezent și îi bântuie pe toți. Dar uneori, când secretele sunt pretutindeni și adevărul pare greu de recunoscut, trebuie să-ți asculți inima, să alegi de care parte să fii... și apoi să lupți din toate puterile... Din seria Apocalipsa elementelor fac parte: • Volumul 1: Mai fierbinte ca focul • Volumul 2: Mai rece ca gheață • Volumul 3: Până la ultima suflare Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pana la ultima suflare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pana la ultima suflare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pana la ultima suflare scrisă de Jennifer L. Armentrout. Pana la ultima suflare a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pana la ultima suflare este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Pana la ultima suflare face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 432 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pana la ultima suflare și, de asemenea, sperăm că autorul Jennifer L. Armentrout, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII PANA LA ULTIMA SUFLARE PUBLICATE PE BOOKNATION

19 secunde