Rezumat Si a fost seara, si a fost dimineata - Ken Follett

La mai mult de 30 de ani de la apariția bestsellerului Stâlpii Pământului, autorul revine cu un roman introductiv. Este o fascinantă geneză a istoriilor povestite de Follett în stilul caracteristic. Anglia este atacată de normanzi și de vikingi.
Citește tot rezumatul cărții Si a fost seara, si a fost dimineata... Cei aflați la putere împart dreptatea după voința lor, fără să le pese de oamenii de rând și deseori în conflict cu regele. În aceste vremuri tulburi, se împletesc viețile a trei personaje: un tânăr constructor de ambarcațiuni, a cărui casă este atacată de vikingi, iar el este forțat să ia viața de la capăt... O nobilă normandă care se căsătorește din dragoste și-și urmează soțul peste mare, însă, în această lume angajată într-o luptă brutală pentru putere, constată că un singur pas greșit i-ar putea fi fatal... Un călugăr care visează să-și transforme umila abație într-un centru de învățare admirat în toată Europa. Și fiecare intră într-un conflict periculos cu un episcop isteț și nemilos, care va face orice pentru a-și spori averea și puterea. Follett este un povestitor impresionant... (ai cărui) fani se vor bucura de această aventură din zilele de dinainte ca în Anglia să fie pace. - Kirkus Reviews Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Si a fost seara, si a fost dimineata?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Si a fost seara, si a fost dimineata și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Si a fost seara, si a fost dimineata scrisă de Ken Follett. Si a fost seara, si a fost dimineata a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Si a fost seara, si a fost dimineata este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția 20 în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Si a fost seara, si a fost dimineata este editura RAO - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura RAO aici. Cartea Si a fost seara, si a fost dimineata face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte 720 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Si a fost seara, si a fost dimineata și, de asemenea, sperăm că autorul Ken Follett, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SI A FOST SEARA, SI A FOST DIMINEATA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde