Rezumat Frontul de acasa - Kristin Hannah

Ca multe alte cupluri, Michael și Jolene Zarkades sunt nevoiți să facă față diferitelor probleme din viața de zi cu zi – copiii, carierele, facturile, treburile casnice – deși căsnicia lor se duce de râpă.
Citește tot rezumatul cărții Frontul de acasa... Jolene, pilot de elicopter militar, este trimisă pe front, iar Michael rămâne acasă, unde trebuie să aibă grijă de fetele lor și să se descurce și cu dosarele pe care trebuie să le prezinte în instanță.   Mama fiind, Jolene își părăsește familia cu inima sfâșiată, dar nu poate să nu-și facă datoria de soldat. În scrisorile pe care le trimite, ea descrie viața de campanie în culori frumoase, nevrând să-i sperie pe cei de acasă. Dar războiul o va schimba iremediabil pe Jolene. În fața dramei pe care o trăiește soția lui, Michael trebuie să-și înfrângă temerile cele mai întunecate și să lupte și el – pentru familie și pentru lucrurile care contează cel mai mult în viața lui.   Frontul de acasă prezintă o imagine profund onestă a căsniciei moderne și explorează suferințele pe care le provoacă războiul unei familii americane obișnuite. Este o poveste despre iubire, pierdere, eroism, onoare și, în cele din urmă, speranța.   Hannah a scris o poveste remarcabilă despre datorie, dragoste, putere și speranță, care este în același timp percutantă și cu totul captivantă și adevărată. - Library Journal   În Frontul de acasă regăsim portretul înduioșător al unei veterane a războiului din Irak și înțelegem cât de multe pregătiri se fac pentru a merge la luptă, dar cât de puțin pregătiți sunt cei care se întorc acasă să fie din nou părinți. - Revista People Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Frontul de acasa?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Frontul de acasa și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Frontul de acasa scrisă de Kristin Hannah. Frontul de acasa a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Frontul de acasa este editura LITERA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura LITERA aici. Cartea Frontul de acasa face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 416 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Frontul de acasa și, de asemenea, sperăm că autorul Kristin Hannah, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII FRONTUL DE ACASA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde