Rezumat Cursa vaccinurilor - Meredith Wadman

Cursa vaccinurilor. Stiinta, politica si pretul platit de umanitate pentru combaterea bolilor   Povestea impresionata si controversata a unei  descoperiri epocale in biologia celulara, care a dus la infrangerea rubeolei si a altor boli cumplite   Baza pe o cercetare riguroasa si o maiestrie narativa de necontestat, aceasta carte prezinta povestea dezvoltarii vaccinurilor la mijlocul secolului XX, spusa pe un ton inteligent si captivant.
Citește tot rezumatul cărții Cursa vaccinurilor... Constituie o harta detaliata a multiplelor obstacole intampinate in cursa dezvoltarii vaccinurilor - Science   Cursa vaccinurilor este o lectura foarte importanta - pentru oamenii de stiinta, politicieni, medici, parinti si toti cei interesati de domeniul cercetari medicale. O carte foarte convingatoare! - The Huffington Post   O monstra exemplara de jurnalism mecical. - Publisher's Weekly Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cursa vaccinurilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cursa vaccinurilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cursa vaccinurilor scrisă de Meredith Wadman. Cursa vaccinurilor a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cursa vaccinurilor este editura UNICART - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNICART aici. Cartea Cursa vaccinurilor face parte din categoria Genetica Biologie. Este o carte 722 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cursa vaccinurilor și, de asemenea, sperăm că autorul Meredith Wadman, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII CURSA VACCINURILOR PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde