Rezumat Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama - Mihai Bendeac, Emilia Bendeac

Descopera povestea si secretele unei vieti aflate mereu in lumina reflectoarelor! Jurnalul unui Burlac. Conversatii cu mama este biografia vibranta a uneia dintre cele mai cunoscute persoane publice din Romania, Mihai Bendeac.
Citește tot rezumatul cărții Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama... Umorul sau unic si scrierea plina de emotie te vor insoti pagina cu pagina, incat vei uita ca tii in mana o carte si ti-l vei imagina pe Mihai pe scena, povestindu-ti emfatic episoade din viata sa. Intamplarile pe care a ales sa le publice se desprind deseori de normalitate, indicand o sinceritate dusa la extrem si o creativitate debordanta. [...] Vei descoperi ca perspectiva sa de scriitor este deopotriva brutala, comica si emotionanta. Cu toate acestea, ultimul cuvant il are mereu... mama. Alaturi de Mihai Bendeac vei fi partas la povesti picante, la intamplari delicioase si, nu in ultimul rand, la discutii valoroase. Impreuna cu mama sa, Emilia Bendeac, a reusit sa-si transpuna experientele prin care a trecut singur sau impreuna cu familia sa intr-un mod contemplativ si retrospectiv, astfel incat sa ii ajute pe cei care trec prin situatii asemanatoare. Dar intotdeauna cu un strop de umor. De la momente in care nu iti vei putea stapani lacrimile de ras, cum ar fi cel in care l-a prins mama sa in timp ce... isi explora si "testa” in detaliu corpul, la conversatii sincere si emotionante cu mama sa, precum nasterea fratelui sau si reactiile sale, vei avea parte de o viata intr-o lectura. In fiecare capitol, dupa povestirea unei intamplari, vei descoperi un dialog intre Mihai Bendeac si mama sa referitor la acel subiect. Descopera-l pe Mihai Bendeac si dupa ce se trage cortina, in cartea Jurnalul unui Burlac. Conversatii cu mama scrisa impreuna cu mama sa! Cartea vine la pachet cu o fapta buna. Toate incasarile pe care autorul le primeste din vanzarea cartii sale sunt rezervate integral pentru scopuri caritabile. Primul proiect in acest sens va fi renovarea sectiei de oncologie pediatrica, din cadrul Spitalului Fundeni. Mihai Bendeac este actor (de teatru si de film), comedian, scenarist, regizor (a regizat piese de teatru). Mihai Bendeac este de asemenea poet, cantaret, compozitor, iar astazi este si scriitor. Un scriitor care te va uimi cu deschiderea sa si cu subiectele abordate. Si care iti va arata, prin volumul biografic de fata, cine este cu adevarat Mihai Bendeac, dincolo de ocupatii, dincolo de masti, dincolo de rasul sau molipsitor. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama scrisă de Mihai Bendeac, Emilia Bendeac. Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama a apărut în anul 2020. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2020 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama este editura BOOKZONE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKZONE aici. Cartea Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama face parte din categoria Biografii. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 336 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama și, de asemenea, sperăm că autorul Mihai Bendeac, Emilia Bendeac, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII JURNALUL UNUI BURLAC. CONVERSATII CU MAMA PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde