Rezumat Detectiv de Romania Vol.1 - Silviu Iliuta

Detectiv de Romania - Volumul I De ce sa citesti Detectiv de Romania? Pentru ca avem nevoie de un detectiv al nostru, roman. Azi, in prezent. Unul care sa ne scoata din cotidian si sa ne duca undeva, in lumea lui, plina de indicii, enigme si mistere.
Citește tot rezumatul cărții Detectiv de Romania Vol.1...   Anton este un detectiv atipic pe care il vom descoperi inca din copilarie si pana cand, fiind om in toata firea, se loveste de misterul vietii lui din propriul birou de detectiv particular (nu de stat): indianul inecat intr-un dulap.   Scene pitoresti, umor, ironie si o intriga care te va conduce pe diferite planuri in cautarea vinovatului.   Prin Detectiv de Romania suntem partasi, alaturi de Silviu Iliuta, la o reinviere a genului politist, un gen aparte care isi va gasi locul in sufletul si mintea fiecarui cititor. O carte care iti va dezvolta instinctul si atentia pentru detalii in timp ce te va face sa razi pe nerasuflate.   Cititorii lui Silviu Iliuta au asteptat aceasta carte cu sufletul la gura. In primele doua zile de la lansare, in fata editurii au fost cozi de cateva sute de metri spre un kilometru. Oamenii au venit din toata tara, cu corturi, alimente, apa potabila, numai ca sa prinda un exemplar din primul tiraj. Apoi cineva le-a spus ca nu mai este valabila promotia cu tigai si au plecat aproape toti. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Detectiv de Romania Vol.1?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Detectiv de Romania Vol.1 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Detectiv de Romania Vol.1 scrisă de Silviu Iliuta. Detectiv de Romania Vol.1 a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Detectiv de Romania Vol.1 este editura BOOKZONE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKZONE aici. Cartea Detectiv de Romania Vol.1 face parte din categoria Carti politiste. Este o carte rezonabil de groasă - are 272 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Detectiv de Romania Vol.1 și, de asemenea, sperăm că autorul Silviu Iliuta, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DETECTIV DE ROMANIA VOL.1 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde