Rezumat O viata si inca o zi Vol.2 - Alexandru-Mihai Gulie

O viata si inca o zi - Volumul al II-lea O poveste despre dragostea adevarata... o poveste despre suferinta adanca... o poveste despre regasire... o poveste despre bucuria de a darui... asta vei gasi atunci cand vei deschide acest volum.
Citește tot rezumatul cărții O viata si inca o zi Vol.2... Vietile, trairile, dezamagirile si iubirile unor oameni sunt prinse intre aceste pagini, iar lumea lor poate deveni a ta pentru cateva ore de lectura.   Iti promit o calatorie fara ocolisuri. Cu ochii mintii vei vedea Alabama sub naduful zilelor de vara. Vei vedea Soarele cum aluneca sub orizont si pe masura ce totul se intuneca in jur, iar noaptea cuprinde tinutul Marengo, cele cateva vapai de lumina ale caselor de pe acolo se vor confunda, pe aceeasi panza de negura, cu stelele de pe cer. Peste campurile intinse si plantatiile cu tutun, un licar de lumina, firav si tremurand, va rasari mereu, din dreptul casei Fontenot. Acolo, sub cerul unei seri de vara, il vei cunoaste pe Jude si tot acolo o vei intalni pe Savannah.   Le vei afla povestea si iti promit ca va ramane in sufletul tau, mult timp dupa ce vei fi terminat de citit aceasta carte.   O carte inclusa in categoria de carti de dragoste, dar cu adevarat o poveste care te face sa te gandesti la propriile alegeri din viata (si sa iti gasesti curajul de a fi tu), care te provoaca sa iubesti la orice varsta, sa iti asumi riscuri, sa fii nostalgic, sa simti ca tu esti protagonistul cu fiecare pagina data si cu fiecare fir epic care este tesut in fata ochilor tai.   Oare cum iti poti face inima sa bata mai incet? Cum oare sa-mi opresc sangele sa-mi navaleasca obrajii si sa-mi pulseze frenetic in vene? Cum poate cineva, vreodata, sa intrebe “oare o mai iubesc?”, cand sta fata in fata cu acea persoana. Cum, cand e atat de clar? Trebuie sa stii din prima clipa, caci altfel, oricat te-ai minti, iubirea nu exista. Imi doresc ca nici eu sa nu simt asta acum, dar este atat de clar... Cum imi pot opri eu ochii s-o admire lacom? Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi O viata si inca o zi Vol.2?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând O viata si inca o zi Vol.2 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie O viata si inca o zi Vol.2 scrisă de Alexandru-Mihai Gulie. O viata si inca o zi Vol.2 a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea O viata si inca o zi Vol.2 este editura BOOKZONE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura BOOKZONE aici. Cartea O viata si inca o zi Vol.2 face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 176 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând O viata si inca o zi Vol.2 și, de asemenea, sperăm că autorul Alexandru-Mihai Gulie, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII O VIATA SI INCA O ZI VOL.2 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde