Rezumat Sa ne fie la toti la fel de rau - Adrian Schiop

Dupa bestsellerul Soldatii, Poveste din Ferentari, Adrian Schiop revine cu un nou roman ce exploreaza tema homosexualitatii si a mizerabilismului in societatea paturii de jos. Adi se avinta intr-o relatie improbabila cu Florin, un politist de 42 de ani, divortat si betiv, care, din deformatie profesionala, dar si pentru ca are o imagine de aparat, este foarte autoritar si mereu indecis in privinta sentimentelor lui.
Citește tot rezumatul cărții Sa ne fie la toti la fel de rau... Povestea celor doi este intrerupta de pandemie, care il obliga pe Adi, din motive sanitare, dar si financiare, sa se mute pe durata starii de urgenta la tara, la parintii lui, unde o regaseste pe vechea lui prietena Andreea, o asistenta medicala rea de gura, transferata de la cabinetul scolar unde lucra la DSP. Sa ne fie la toti la fel de rau este o incursiune brutala si profunda in lumea LGBT, in care uneori aprobarea din partea societatii este mai importanta decit propriile sentimente. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Sa ne fie la toti la fel de rau?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Sa ne fie la toti la fel de rau și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Sa ne fie la toti la fel de rau scrisă de Adrian Schiop. Sa ne fie la toti la fel de rau a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Sa ne fie la toti la fel de rau este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Sa ne fie la toti la fel de rau face parte din categoria Categoria: Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Sa ne fie la toti la fel de rau și, de asemenea, sperăm că autorul Adrian Schiop, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SA NE FIE LA TOTI LA FEL DE RAU PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde