Rezumat Matematica. Scriem cifre si socotim - Clasa pregatitoare - Daniela Costan

D
Citește tot rezumatul cărții Matematica. Scriem cifre si socotim - Clasa pregatitoare... in cuprins: - Punctul si linia orizontala - Forme geometrice - Numere naturale de la 0 la 10 - Adunarea si scaderea numerelor de la 0 la 10 - Numere naturale de la 10 la 20 - Compararea si ordonarea numerelor de la 20 la 31 - Adunarea si scaderea numerelor de la 0 la 31 fara trecere peste ordin - Adunarea si scaderea numerelor in concentrul 0-31 fara trecere peste ordin - Figuri plane - Corpuri geometrice - Masurarea lungimii si timpului - Anotimpurile si lunile anului - Banii - Evaluari finale Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Matematica. Scriem cifre si socotim - Clasa pregatitoare?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Matematica. Scriem cifre si socotim - Clasa pregatitoare și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Matematica. Scriem cifre si socotim - Clasa pregatitoare scrisă de Daniela Costan. Matematica. Scriem cifre si socotim - Clasa pregatitoare a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Matematica. Scriem cifre si socotim - Clasa pregatitoare este editura CARTA ATLAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTA ATLAS aici. Cartea Matematica. Scriem cifre si socotim - Clasa pregatitoare face parte din categoria Culegeri Auxiliare. Este o carte subțirică, are numai 64 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Matematica. Scriem cifre si socotim - Clasa pregatitoare și, de asemenea, sperăm că autorul Daniela Costan, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde