Rezumat Drept financiar Ed.3 - Cosmin Flavius Costas

In plina pandemie, interesul pentru modul in care este folosit banul public este semnificativ. Tocmai de aceea propunem o varianta la nivelul anului 2021 a cursului nostru de Drept financiar pe care il predam la Facultatea de Drept din Cluj, astfel incat acesta sa poata fi folosit ca un instrument util si actual de catre studentii nostri, confruntati cu provocarile invatamantului in sistem online.
Citește tot rezumatul cărții Drept financiar Ed.3...   Structura lucrarii include o necesara introducere in studiul finantelor publice si, apoi, o dezvoltare pe cele patru mari axe: finantele publice nationale, finantele publice locale, finantele asigurarilor sociale si finantele Uniunii Europene. Prin studiul evolutiilor recente in activitatea financiara din toate cele patru domenii-cheie oferim o imagine actuala a dreptului financiar, la nivel national, european si international, cu accent si pe recentele provocari de natura sanitara care au determinat recalibrarea unor politici, reglementari si institutii financiar-bugetare.   Cursul de Drept financiar pentru anul 2021 include o actualizare semnificativa in sectiunea destinata evaziunii si fraudei fiscale, pe fondul unor discutii vii referitoare la concepte esentiale precum notiunile-cheie de prejudiciu si abuz de drept fiscal sau la competenta organelor de urmarire penala de a determina direct obligatii fiscale, fara participarea organelor fiscale. De asemenea, in contextul aprobarii unui nou buget al Uniunii Europene si al operationalizarii Parchetului European, au fost sesizate dezvoltarile specifice din domeniul finantelor publice europene. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Drept financiar Ed.3?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Drept financiar Ed.3 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Drept financiar Ed.3 scrisă de Cosmin Flavius Costas. Drept financiar Ed.3 a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Drept financiar Ed.3 este editura UNIVERSUL JURIDIC - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura UNIVERSUL JURIDIC aici. Cartea Drept financiar Ed.3 face parte din categoria Categoria: Carte Juridica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 480 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Drept financiar Ed.3 și, de asemenea, sperăm că autorul Cosmin Flavius Costas, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DREPT FINANCIAR ED.3 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde